Banner

U bevindt zich hier: Home·Projecten·Gereed·Reko Industrial Equipment B.v

 

Projectdetail REKO Industrial Equipment B.V

Projectinformatie
Opdrachtgever REKO Industrial Equipment B.V.
http://www.reko.com/nl
Plaats Stellendam
Sector Industriele_automatisering
Uitvoering Besturing 2 zeefbochten
Projectstatus Gereed

REKO Industrial Equipment B.V. is in 1964 opgericht als handelsmaatschappij in industriële producten, vanaf 1980 ontwikkeld Reko een reeks aan eigen producten op het gebied van zeef- en transporttechniek. REKO is gevestigd in Stellendam, Nederland. De Duitstalige markt wordt bediend vanuit het kantoor in Füssen, Duitsland en daarnaast is Reko vertegenwoordigd in diverse andere landen.

REKO producten worden wereldwijd in diverse industrieën toegepast: van de voedingsmiddelenindustrie tot afvalrecycling, van de chemische industrie tot waterzuiveringsinstallaties. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van zeef- en transporttechniek heeft Reko referenties in de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Het project omvat het fabriceren van 2 zeefbochten voor een klant in Oberhausen, Duitsland. Hiervoor hebben er diverseel ektrische-en automatiserings werkzaamheden plaatsgevonden, waaronder het engineeren en schema’s ontwerpen van de besturing, besturingskasten fabriceren, de machines installeren en in bedrijf stellen. Het betreft onderstaande type Reko zeefbochten:

  • ZA 1200 Bow screen + 1000 TS hydrocyclone & screw conveyor ZS 190;
  • ZA 900 Bow screen + 1000 TS hydrocyclone.

In goede samenwerking met onze klant en Aldonk B.V. (Barth Bedrijvengroep) die de machine werktuigbouwkundig heeft gerealiseerd is het project tot een goed einde gekomen.

Aldus Dennis van Oppen – Barth Installatietechniek B.V.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner