Banner

U bevindt zich hier: Home·Projecten·Gereed·Buitenarmaturen Pernis

 

Projectdetail Buitenarmaturen Pernis

Projectinformatie
Opdrachtgever Prodelta
http://www.prodelta.nl
Plaats Rotterdam Pernis
Sector Service_en_onderhoud
Uitvoering Vervangen armaturen lichtmast
Projectstatus Gereed

Ruim veertig jaar is ProDelta Real Estate actief als ontwikkelaar en belegger in logistiek en industrieel vastgoed. De vastgoedportefeuille bestaat uit ruim 500.000 m² bebouwing verdeeld over 120 hectare terrein. Het zwaartepunt van de vastgoed activiteiten ligt in de delta van de Rotterdamse haven, de provincie Noord-Brabant en de haven van Antwerpen.

ProDelta Real Estate is altijd op zoek naar kansen in de markt. Kansen die vragen om innovatieve en duurzame oplossingen. Uitbreiding van de portefeuille wordt daarom gezocht in bestaande projecten, maar ook in grootschalige (her)ontwikkel locaties. Hierbij streeft Prodelta , samen met onze partners, naar het hoogst haalbare resultaat.

Omschrijving

In opdracht van Prodelta zijn in een lichtmast van 25 meter hoog de armaturen vervangen. Hiervoor is een hoogwerker ingezet van Riwal uit Dordrecht. Na uitvoerige veiligheids overleg hebben twee medewerkers van Barth Installatietechniek b.v. de klus geklaard. De oude armaturen zijn verwijderd. Vervolgens is een nieuwe steun geplaatst waarop 3 nieuwe armaturen zijn gemonteerd. De hoogte van de werkzaamheden leende zich bij uitstek voor het maken van mooie foto’s van de altijd bedrijvige activiteiten in de Rotterdamse haven.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner