Banner

U bevindt zich hier: Home·Projecten·Gereed·Waterdrinker

 

Projectdetail Waterdrinker

Projectinformatie
Opdrachtgever Waterdrinker
http://www.waterdrinker.nl/
Plaats Aalsmeer
Sector Distributiecentra
Uitvoering Totale installaties
Projectstatus Gereed

Waterdrinker is Europees marktleider in de export van kamer- en tuinplanten en ontwikkelt samen met bloemenveiling FloraHolland aan de oostzijde van de Aalsmeerse veiling een nieuw handelsterrein. Het Plant Centre is het eerste gebouw dat hier verrijst. Voorheen waren de exportactiviteiten van Waterdrinker over vier verschillende locaties op het veilingterrein verspreid, maar in de nieuwbouw komen deze allemaal samen onder één dak. Dit betekent niet alleen een efficiëntere logistiek, maar ook betere klimatologische condities en werkomstandigheden.

Omschrijving

Het nieuwe gebouw biedt, met 27.000 m² logistieke hal en 4.500 m² kantoren, alle ruimte voor de groei en bloei van de sierteelt. Barth installatietechniek installeert de complete elektrische en werktuigbouwkundige installaties in het kantoor en logistieke hal van Waterdrinker.

Het gebouw is eenvoudig en efficiënt van opzet en verrassend in de details. Een rechthoekig volume is bekleed met opvallende, blauwe gevelplaten. Op de begane grond zijn de logistieke functies ondergebracht en op de verdieping de kantoren. Sheddaken voorzien mens en plant royaal van daglicht. Een grote kantoortuin biedt volop ruimte aan aangename en lichte werkplekken.

Barth installatietechniek b.v. installeerde de volgende installaties:

  1. Airconditioning
  2. Server koeling
  3. C.V. installatie
  4. Luchtbehandeling installatie met WTW
  5. Loodgieters installatie
  6. Blusgas installatie
  7. Noodstroom aggregaat
  8. Inbraak installatie
  9. Toegangscontrole en werktijdenregistratie
  10. Camera beveiliging

Vanaf 1 januari 2013 verzorgt Barth installatietechniek b.v. ook het jaarlijks preventief onderhoud aan bovengenoemde installaties.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner